Csináld magad harmonikaajtó?

Harmonikafal beszerelése saját kezűleg?

Lehet, hogy meglepődik ezen az állításon, pedig igaz. Mindjárt látni fogja, hogy miért.
Ön biztosan megfigyelte már azt, hogy a megfelelő információ birtokában költségeket lehet megtakarítani. Ez kellemetlen is lehet, főleg ha utólag jön rá. A legtöbb házépítéssel, felújítással kapcsolatos munkákhoz manapság szakembert kell hívni, mivel Ön nem ért az adott témához.

Valójában ezeknek a szerelési, javítási munkáknak egy része házilag is megoldható. Ez ugyanúgy igaz a harmonikafal témájára is. De ezt nem közlik Önnel, pedig ha tudná, hogyan lehet beszerelni, biztosan megcsinálná saját kezűleg, nemde?

Mit szólna, ha elég lenne csak a praktikus nyílászáró árára költeni, és nem kellene külön a szerelésért fizetni? Nem lenne jobb megismerni a beszerelésének tudnivalóit? Örömét is lelné az önálló munkában, és ha legközelebb további harmonikafal beszerelésre lenne szükség, Ön azt is kényelmesen megoldaná egyedül.

Itt, a csináld magad harmonikaajtó oldalon megkapja ennek tudnivalóit, és az egyszerű beszerzésének információit.

A műanyag harmonika fal az egyik legkönnyebben és leggyorsabban szerelhető termék. Nem szükséges hozzá szaktudás, csupán azt a néhány dolgot kell ismernie, ami a szereléssel kapcsolatos. Amennyiben megkapja hozzá a szükséges segédleteket, bárkinek gyerekjáték a felrakása.

Magyarországon régóta fennálló szemlélet, hogy amit csak tud az ember, azt szereti saját maga felszerelni. Itt elsősorban mindenki az egyszerű és általános dolgokra gondol. Az árnyékolástechnikai termékek körét és azoknak a felszerelését homály fedi, pedig ez sem ördöngősség. Eddig csupán egy zárt kör, a redőnyösök tudták, hogyan kell megmérni és felszerelni a harmonikaajtókat. Most már ez széles körben is ismertté vált.

A felszereléséhez nem kellenek bonyolult szerszámok csupán egy vasvágó fűrészre és egy csavarhúzó (vagy fúró) gépre van szükség. A harmonikafal felszerelésének ideje normál esetben még egy fél órát sem vesz igénybe mindennel együtt.

Többféle színből választhat és egyedi méretet is megadhat.

Ha megrendeli, akkor megkapja tőlünk magát a terméket becsomagolva és a csavarokat a felszereléshez. A mérési és felszerelési útmutatót is megtalálja a honlapon.

Válassza ki most a sajátját!

Tovább a csináld magad harmonikaajtó áruházba

 

Csináld magad harmonikaajtó

 

Ön az itt található kulcsszavak valamelyikével jutott el az oldalra: harmonikafal, harmonika fal, harmónika fal, csináld magad harmonikaajtó

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Kft.